schoenreparatie en onderhoud T BoonstraSchoenreparatie en onderhoud

 

Uw schoenreparatie en onderhoud zijn bij ons in goede handen als het gaat om schoenreparatie en onderhoud. Vakmanschap vertaalt zich in schoenen of lederwaren die na de reparatie er weer als nieuw uitzien, waarbij geen concessie is gedaan aan de kwaliteit.

Schoenmakersgilde

U zult zich afvragen of een Schoenmakers Gilde nog wel van deze tijd is. Een tijd waarin kwaliteit zo vanzelfsprekend is. Toch loert er voor u als eindgebruiker altijd  het gevaar, dat die vanzelfsprekende kwaliteit niet geleverd wordt.  Om u daarvoor te beschermen is in Nederland de unieke stichting genaamd Schoenmakers Gilde in het leven geroepen, waarbinnen de gehele schoenenbranche  is vertegenwoordigd.  Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van schoenmakers, toeleveranciers van de schoenmakers, schoenwinkeliers en schoenfabrikanten.

Keuringen

Het Schoenmakers Gilde keurt op vrijwillige basis schoenmakers. De goedgekeurde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Inmiddels zijn meer dan 300 schoenmakers in Nederland goedgekeurd. Voor u als consument, heeft het nu nog meer zin om kwaliteitsschoenen te kopen. U bent immers verzekerd  van een deskundige reparatie. Bovendien is het laten repareren van schoenen milieuvriendelijk, omdat uw schoenen langer mee gaan. De goedgekeurde  Gilde schoenmaker wordt regelmatig herkeurd en wordt door de stichting op de hoogte gehouden  omtrent een scala van onderwerpen met steeds als uitgangspunt de continuïteit van kwaliteit schoenreparaties.

Originele materialen van Van Lier, Van Bommel

De Schoenmakers Gilde deelnemers hebben het unieke recht op het gebruik van schoenonderdelen van de binnen de stichting samenwerkende fabrikanten.  De fabrikanten hebben zodoende de zekerheid, dat hun originele materialen verantwoord verwerkt  worden.  Het bestuur van Stichting Schoenmakers Gilde is trots te constateren, dat inmiddels een landelijke dekking is gerealiseerd, zodat u als consument ook bij u in de buurt uw schoenen kunt laten repareren bij een Schoenmakers Gilde schoenmaker.

Namens de Gilde Schoenmakers

F. van Bommel