Mysole inlegzolen

Deze inlegzool bewijst zich al jaren als goede vervanger van de bestaande inlegzool of als supplement in schoenen die zonder inlegzool worden geleverd. Verkrijgbaar bij uw Mysole verkooppunt in Lelystad Schoen en Sleutelservice T Boonstra. Meer informatie over deze inlegzoelen is te vinden op de website van de fabrikant

Mysole inlegzolen

 

Tips & Trics

Verwijder de  inlegzolen uit uw schoen zodra u deze uittrekt. Laat de inlegzolen vervolgens uitwasemen: het transpiratievocht verdampt. Hierdoor wordt de levensduur van uw inlegzool verlengt, daarnaast kan de inlegzool op deze wijze iedere keer opnieuw een maximale hoeveelheid vocht opnemen. Bovendien wordt de kans op koude voeten bij het opnieuw aantrekken van uw schoenen verkleind.

Leg de inlegzolen nooit op of bij een warmtebron; de warmte kan uw inlegzool vervormen en/of het leder kan krimpen of scheuren.

Wanneer de  inlegzolen door een te korte rustperiode tussen het dragen vochtig blijven, is het raadzaam een tweede paar  inlegzolen aan te schaffen zodat deze afwisselend gedragen kunnen worden.

Reinig de MYSOLE™ inlegzolen regelmatig met lauw water en een doekje. Alle MYSOLE™ inlegzolen zijn handwasbaar.

Het is sterk af te raden om deodorant of andere producten op de MYSOLE™ inlegzolen aan te brengen.

Voor een optimale werking van de MYSOLE™ inlegzolen, is het belangrijk de schoenen op correcte wijze te sluiten.

Na verloop van tijd zal de werking van de MYSOLE™ inlegzolen verminderen. De levensduur is sterk afhankelijk van de mate van gebruik en het gewicht van de gebruiker. Het is daarom van belang dat de inlegzool tijdig vervangen wordt.

Bij onvoldoende werking van de MYSOLE™ inlegzolen, is een bezoek aan een voetspecialist noodzakelijk.