Naamplaten

Naamplaten hebben voor iedereen een andere betekenis. Heeft u behoefte aan een eenvoudige plaat of moet het juist een kunststuk zijn?

Uw Specialist

Schoen & Sleutelservice T Boonstra is ook het adres voor al uw platen voor zowel binnen als buiten. Ook verzorgen wij uw huisnummer werk. In samenwerking met een aantal van de beste fabrikanten op het gebied van naamplaten hebben wij voor u het beste assortiment beschikbaar zoals huisnummers, naamplaten,  straatnaamborden, klokken, thermometers, peilschalen, monumenten platen,  combinatie borden met naam en huisnummer, logo’s, familiewapens,  gemeente borden, relatiegeschenken, bedrijfslogo’s, horeca borden, reclameborden en meer.

De merken You-Name-It, Bogramatic en Top Emaille staan garant voor een duurzaam product. Denkt u hierbij aan platen voor uw bedrijf of privé  Naamplaten zijn voor heel veel toepassingen inzetbaar. Deze platen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar:  rvs, aluminium, messing en allerlei kunststoffen en in vele denkbare kleuren.

Bijna alle borden die wij leveren worden verdiept gegraveerd in de plaat , ook de rvs platen, dus geen platen met plakletters of slecht gelaserd, bij ons krijgt u nog de vertrouwde ouderwetse kwaliteit zoals u het mag verwachten.
Door onze specialisten worden de borden met zorg gegraveerd en met de hand ingelakt zodat uw plaat de beste behandeling krijgt. Kortom wij staan voor kwaliteit waar we trots op zijn!

Of u nu op zoek bent naar eenvoudige of een hele exclusieve naamplaten, u bent van harte welkom in onze winkel om daar met ons de mogelijkheden te bespreken. Zelfs als u een speciale wens heeft zullen wij ons best doen om een passende oplossing te vinden.

you-name-it naamplaten bogramatic naamplaten topemaille naamplaten

Schoen en Sleutelservice T Boonstra is dealer van bovenstaande merken en helpt u graag bij uw keuze. Met ruime parkeermogelijkheden voor ons pand bent u van harte welkom. U vind ons in winkelcentrum ’t Lelycentre te lelystad aan de Weversstraat 24.